Скадовчанам доведуть нові тарифи

Завтра, 20 січня в залі засідань Скадовської міської ради відбудуться громадські слухання з питання щодо коригування тарифівна послуги з централізованого водопостачання, водовідведення, вивезення твердих побутових відходів та утримання будинків і споруд та прибудинкової території, що надаються комунальними підприємствами Скадовської міської ради.

Зазначене питання за своєю значимістю розповсюджується на всю територію міста Скадовська, а його обговорення спрямоване на захист інтересів членів територіальної громади міста. Питання стосується кожного.

У той же час, як пише секретар Скадовської міської ради Олег Сокольчук: "За погодними катаклізмами залишилася без уваги не менш проблемна тема. Є побоювання, що городяни проігнорують участь в анонсованих громадських слуханнях, і вони пройдуть формально, а обурення розпочнуться вже по факту отримання нових тарифів, інформації щодо формування яких скадовчани не отримають".

Олег Сокольчук зазначає: "З урахуванням того, що тарифи приймає виконком (не депутати!), після проведення формальних громадських слухань, виходячи з досвіду минулого року, коли тариф для приватної структури на перекачування був прийнятий з четвертого разу, - тарифи на ЖКХ для населення будуть наступними:

- вода – 6,64 грн./куб
- стоки – 10,97 грн/куб
- сміття – 12 грн/чол.

Тому, враховуючи важливість питання, прийняти участь у громадських слуханнях запрошуються члени громади, представники громадських організацій, політичних партій, представники засобів масової інформації.

За інформацією Скадовські новини

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон