Жителям Херсонщини нагадують про безпеку під час Водохреща

19 січня, під час Святого Водохреща, пожежно-рятувальні підрозділи області забезпечуватимуть безпеку людей на льоду і воді.

Загалом на 19-ти водних об'єктах буде задіяно 79 чоловік особового складу і 18 одиниць техніки ДСНС України та 48 представників і 8 транспортних засобів від органів виконавчої влади.

У м.Херсоні можна взяти участь у водосвятті, що відбуватимуться на набережній на проспекті Ушакова, на набережній у Парку Слави, на пляжах «Молодіжний», «Лілея», у Гідропарку.

Служба порятунку настійно рекомендує жителям області здійснювати купання лише у визначених місцях. Саме тут буде організовано чергування рятувальників і працівників медичної служби.

Шановні громадяни! Дотримуйтеся правил безпечного купання. Найголовніше – порадьтесь з лікарем чи можна вам це робити; не купайтеся у нетверезому стані, слідкуйте за дітьми, після купання розітріться рушником, перевдягніться у сухий одяг та випийте теплого напою.

Нехай третє і завершальне велике свято різдвяно-новорічного циклу – Хрещення Господнє, яке в народі має назву Йордан або Водохреща – буде для вас значущим, святковим, а головне – безпечним!

ГУ ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон