Херсонці, чи знаєте як отримати оплачені державою ліки?

Прикро, але всі ми смертні, і всі хворіємо... Особливо гостро проблеми зі здоров'ям на собі відчувають люди старшого віку, для них це не просто питання лікування, а питання життя.

У тій складній економічній ситуації, у які перебуває більшість мешканців міста та області, особливо пенсіонного віку, коли грошей ледь вистачає на проживання, і придбання мінімуму, питання вартості ліків виходить на перший план.

Де знайти більш дешеві ліки? Де можна їх отримати безкоштовно (в рамках програм, коли ліки оплачує держава)?

На ці питання дає відповідь начальник Департаменту охорони здоров'я Херсонської ОДА Віктор Короленко: «З метою підвищення рівня прозорості та підзвітності закладів системи охорони здоров'я, Департаментом охорони здоров'я Херсонської ОДА запущено роботу сайту «Доступні ліки».

На сайті розміщено перелік оплачених державою медикаментів, що наявні у лікарнях Херсонської області та мають видаватися в лікарнях безкоштовно.

Якщо лікар відмовляється видавати вам ліки, наявні у переліку на сайті, зверніться зі скаргою до Департаменту охорони здоров'я Херсонської ОДА за номером гарячої лінії 0552 26-35-08».

Бережіть себе! Доброго вам, херсонці, здоров'я.

Сергій ОСОЛОДКІН

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон