Пристрасті навколо херсонського спорту

Сьогодні, 12 січня, в Херсоні відбувся брифінг звільненого з посади директора комунальної установи Херсонський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» обласної ради Сергія Ротоноса.

Спікер заявив, що готовить позов до суду на голову постійної комісії Херсонської обласної ради з питань культури, науки, освіти, молодіжної політики, фізичної культури та спорту, курортно-туристичної діяльності Володимира Шадріна.

Ротонос стверджує, що останній робив все можливе, аби його було звільнено із займаної посади.

Втім, присутні на брифінгу спортсмени вважають зовсім по-іншому. Це і не дивно, адже навіть на просте прохання журналістів, навести приклад досягнень, які було здобуто комунальною установою хоча б за минулий рік, тепер вже в минулому її директор не зміг, а запропонував подивитись презентацію, яку він потім пришле на електронну адресу.

Звучали на брифінгу обвинувачення і в сторону депутата Херсонської міської ради, нещодавно назначеного виконуючим обов'язки директора Херсонського вищого училища фізичної культури Валентина Суха.

Останній був присутній на брифінгу і виразив свою точку зору з усього сказаного Сергієм Ротоносом.

«Спортивну громадськість міста цікавить, скільки було вкладено коштів у розвиток спорту в 2015, 2016 роках? І що особисто, як керівник, Сергій Ротонос зробив для спорту? Я, як депутат Херсонської міської ради, дивлюсь на це ганебне ставлення до спорту, яке відбувалося і кажу, що ми не прийняли бюджет в грудні місяці, тому що на навчально-тренувальну роботу дитячо-юнацьких шкіл було виділено 0 гривень, а діти їздили за кошти батьків. Ми проаналізували ситуацію, і бюджет був прийнятий після того, як виділили кошти для спорту. Ось це – вклад в розвиток спорту», - зазначив Валентин Сух.

Шкода, що ніхто з присутніх на брифінгу так і не зрозумів, що ж робив саме керівник КУ «Спорт для всіх» Сергій Ротонос у спорті для всіх...

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон