Прогноз погоди для Херсонщини тривожний

За даними обласного гідрометцентру, сьогодні, 7 січня по Херсонській області очікується сильний сніг, місцями сильний мокрий сніг, місцями ожеледь, місцями сильна хуртовина.На дорогах ожеледиця, снігові замети, снігові накати, пориви вітру 15-20 м/с.

По м. Херсону очікується сильний сніг, хуртовина. На дорогах ожеледиця, снігові замети, снігові накати. Пориви вітру 15-20 м/с.

Напередодні ускладнення погодних умов рятувальники неодноразово попереджають та застерігають громадян не наражати себе свідомо на небезпеку та відкласти не термінові поїздки автотранспортом.

Шановні громадяни! Нагадуємо, що внаслідок складної синоптичної ситуації з 6 січня обмежено рух автотранспорту в Одеській, Миколаївській і Херсонській областях. Тож Служба порятунку черговий раз звертається до водіїв з проханням утриматися від користування власними авто та поїздок на далекі відстані.

Всі служби цілодобово працюють у посиленому режимі, щоб якомога швидше стабілізувати ситуацію. Але кожен повинен пам'ятати, що безпека у його власних руках.

ГУ ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон