Андрій Гордєєв: Різдво – це свято дітей, які вірять у диво

Херсонщина розпочала святкування Різдва Христового з відкриття релігійної композиції-шопки у самому серці обласного центра - на площі Свободи.

На урочисте відкриття завітала велика кількість мешканців області, особливо, малечі, школярів і студентів.

Для гостей заходу підготували святкову концертну програму за участі колядників, під час якої розповіли про народження Ісуса Христа – Сина Божого, що є найбільшою подією в історії людства, яка записана на сторінках Біблії.

До урочистого відкриття шопки приєднався й голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв. Він щиро привітав усіх мешканців Херсонщини з Різдвяними святами й зазначив:

«Різдво – це свято усіх дітей, які завжди вірять у диво. Святе Різдво Христове – саме той час, коли здійснюються усі дитячі бажання. Тож я зичу усім маленьким мешканцям Херсонщини щирих, світлих і добрих мрій, здоров'я і любові до власних батьків».


Також очільник області звернув увагу малечі, що вже третій рік поспіль на площі відкривається Різдвяна шопка і кожен може прийти до неї, щоб загадати найщиріше бажання.

Дітлахи в дарунок від обласної державної адміністрації на честь свята Божого Різдва отримали приємні тематичні подаруночки – вирізні міні-шопки.

Святкування продовжилося колядками, декламуванням різдвяних віршів і хороводами. Для мешканців Херсонщини Різдвяна шопка діятиме до 19 січня – Дня святкування Водохреща.

За матеріалами Херсонської ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон