У Херсоні готуються до негоди

За повідомленням синоптиків 6 - 8 січня, у зв'язку з переміщенням активного південного циклону, в Херсоні очікуються сильний мокрий сніг, ожеледь, сильні хуртовини,на дорогах ожеледиця, снігові замети, накати, а також - різке зниження температури повітря.

На дорогах міста у ці дні працюватиме 10 одиниць техніки, серед яких снігоочисні машини, піскорозкидувачі, погрузчики. На підприємстві заготовлено більше 3-х тонн піщано-сольової суміші, якою посипатимуть проїжджу частину. Окрім того, готова до роботи у негоду і спецтехніка підрядних організацій Херсона.

Також у місті розгорнуто мобільні пункти обігріву за адресами: вул. Вишнева (Блюхера), 12 та просп. Св. Кирила та Мефодія (Димитрова), 16-а. Людей, які звертатимуться до цих пунктів забезпечуватимуть гарячими обідами.

У зв'язку із погіршенням погодних умов, звертаємося до водіїв з проханням, за можливості, обмежити рух транспортних засобів, особливо тих, що не змінили шини на зимові.

Також міська влада просить не паркувати автівки на узбіччях доріг, оскільки вони блокують роботу снігоприбиральної техніки та не виїжджати 6-го січня із міста, а також не планувати поїздок на вихідні 7-9 січня.

У разі виникнення екстренних ситуацій звертайтеся за номерами телефонів: 15-80; (050) 309 1580; (097) 202 15 80. Також працює диспетчерська служба КП "Дорожник": (0552) 29 16 69.

За інформацією Управління громадських зв'язків Херсонської міської ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон