Херсонські фіскали вшанували пам'ять колеги

На фасаді адміністративної будівлі Головного управління ДФС у Херсонській області відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки

Меморіальну дошку відкрили в пам'ять про старшого лейтенанта податкової міліції оперативного управління ДПІ у м.Херсоні ГУ ДФС у Херсонській області Дмитра Жарука, який трагічно загинув 02 вересня 2015 року в зоні антитерористичної операції в м.Щастя на Луганщині, захищаючи економічні інтереси держави під час виконання службового обов'язку.

Дмитро був доброю, порядною людиною, цінував і шанував родину, люблячим сином і надійним чоловіком, найкращим татом і вірним другом для своїх товаришів. Разом із дружиною вони виховували маленького синочка. Саме таким залишився в пам'яті 26 – річний Дмитро у кожного присутнього на заході.

Світла пам'ять про Дмитра Жарука, його мужність та непересічні людські якості назавжди залишаться в серцях рідних, колег, бойових побратимів – усіх, хто знав, поважав та любив – справжнього патріота та Героя!

Герої не вмирають, а лише перестають бути серед нас... Вічна пам'ять Герою!

Прес-служба Головного управління
ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон