У святково-новорічні дні херсонські рятувальники здійснили 24 виїзди

За три святкових доби, а саме з 31 грудня по 2 січня пожежно-рятувальні підрозділи за отриманими викликами виїжджали 24 рази.

Зокрема, у 14 випадках рятувальники ліквідовували пожежі, у 3 виклики виявились хибними, а 7 разів надавали допомогу службам 102 та 103.

Горіло в основному у житловому секторі: квартири, будинки, господарські споруди, літні кухні та пластикові сміттєві контейнери.

На жаль, є перший летальний випадок внаслідок пожежі. 1 січня о 00:57 на номер Служби порятунку «101» у смт Білозерка надійшло повідомлення про те, що у селі Станіслав на вул. Культурній горить приватний житовий будинок. На місце події було направлене чергове пожежно-рятувальне відділення по охороні Білозерського району.

По прибуттю вогнеборці приступили до ліквідації пожежі. О 2:25 пожежа була локалізована, а о 5:05 ліквідована на площі 96 кв. м. Під час ліквідації рятувальники виявили в оселі загиблого чоловіка 1957 року народження.

На прохання поліції та медиків рятувальники виїжджали на відкривання дверей, де за зачиненими дверима за різних обставин залишись одні малолітні діти та літні люди, а також на місце дорожньо-транспортних пригод для деблокації постраждалих.

ГУ ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон