Херсонцям зробили унікальний подарунок на Миколая

Цього року в Херсоні Святий Миколай підготував для малих та дорослих херсонців унікальний подарунок – Перший південний фестиваль книги і читання!

Вперше до Херсона завітали зі своєю надзвичайно вишуканою продукцією видавництва зі Львова, Миколаєва, Харкова, Києва, Вінниці...

Відірвавшись від комп'ютера, потрапляєш до напівзабутого світу книжок з їх неповторним запахом, яскравими ілюстраціями, розмаїттям жанрів та авторів...

Вас наповнює незабутній дитячий трепет перед Її Величністю Книгою, що була колись найдорожчим дарунком від друзів.

Просто розбігаються очі перед розкішними виданнями – стільки в них вкладено душі, знань, смаку. Радує, що, нарешті, до дітей дійшла масова українська книга у належному вишуканому вбранні.

Ця незабутня атмосфера ще більш посилилась, коли зазвучали українські колядки, різдвяні пісні, спів барда з Майдану Зиновія Медюха ̶ йому дружно підспівували і продавчині, і відвідувачі.

Програма фестивалю насичена: відбулись театральні вистави, поетичні авторські читання та виконання пісень, художнє декламування переможців поетичного конкурсу, презентації книг, різноманітні майстер-класи.

Залишали «Ювілейний» із вдячною посмішкою за це неординарне дійство. Сподіваємось, що Книжковий Миколай приходитиме до нас щороку, а книга знову стане найбажанішим дарунком!

Тож, відкладіть свої нескінченні справи та доторкніться до свята розуму й духовності! Ви ще встигнете: мерщій – до «Ювілейного»!

Олександр ГОЛОБОРОДЬКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон