Херсон - це місто підприємців

Сьогодні, 8 грудня у Херсоні це довів перший регіональний бізнес-форум «Україна - країна підприємців».

Приватбанк і Український союз промисловців і підприємців запросили до участі у форумі понад 200 осіб - представників влади, відомих підприємців, а також тих, хто хоче розпочати власну справу.

Під час урочистого відкриття заходу в.о. заступника голови Херсонської облдержадміністрації Дмитро Бутрій підкреслив, що ця програма є надзвичайно актуальною для південного регіону за часів децентралізації - тим більше що цими днями в області відбудуться перші місцеві вибори в 11 об'єднаних територіальних громадах Херсонщини.

Голова правління Херсонського регіонального відділення УСПП В'ячеслав Петренко наголосив, що в Херсонській області проблеми бізнесу, особливо малого та середнього, потрібно в основному вирішувати за підтримки місцевої влади та фінансових установ.

Саме тому надзвичайно важливим завданням місцевих фінансових установ спільно з УСПП є мінімізувати навантаження на бізнес і створювати нові робочі місця - як підкреслили директор Херсонського обласного центру зайнятості Євген Єрашов та керуюча Херсонською філією Приватбанку Олена Бельмега.

Надзвичайно повчальними та емоційними були виступи відомих херсонських підприємців Вадима та Ірини Бойків, Ганни Лісової, Олександра Осоченка та Юлії Кирилюк - однієї з успішних учасниць проекту "КУБ".

Завершили зустріч лайфхаки для бізнесу від фахівців ПриватБанку та голови бізнес-асоціації "Ми - херсонці" Віталія Бєлоброва.


Організатори форуму - Український союз промисловців і підприємців за підтримки місцевої влади та Приватбанку - прагнуть показати працюючим підприємцям і тим, хто бажає відкрити власну справу, реальні можливості та перспективи для втілення їх ідей, надихнути на прояв ділової ініціативи і продемонструвати практичні інструменти для створення або розвитку бізнесу.

Головна мета проекту - сприяти за рахунок розвитку малого бізнесу створенню понад 1 млн. нових робочих місць по всій країні. З початку реалізації програми «Україна - країна підприємців» до неї долучилися понад 120 підприємців Херсонщини.

Оксана МЕЛЕЩЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон