У Херсоні відкриють незвичну фотовиставку

У суботу, 3 грудня, з 9:00 на другій черзі ТРЦ «Фабрика» розпочинається виставка відомого в Херсоні фотохудожника Наталії Тіманової.

Основа експозиції, відкритої в рамках соціального проекту «Яскраві кольори дитинства» – 50 незвичних портретних знімків, героями яких стали вихованці центрів реабілітації, дитбудинків сімейного типу та будинків-інтернатів, а також діти з обмеженими можливостями із Херсона, Олешок, Каховки, Токарівки та Степанівки.

Ідея проекту, генеральним партнером якого виступила Спілка жінок Херсонщини за підтримки громадської організації «Благополучний град Херсон», з'явилася під час першого знайомства фотографа-волонтера Спілки жінок з дітьми, повсякденне життя яких далеке від яскравих спалахів професійних фотокамер. Фотографії були зроблені під час чергового соціального етапу ІІІ Регіонального відкритого дитячого фестивалю «Я – майбутнє Херсонщини!»

Основною метою виставки є донесення думки, що діти, незалежно від віку, фізичних можливостей та соціального статусу – майбутнє Херсонського регіону.

Експозиція триватиме з 3.12 по 19.12 на другій черзі ТРЦ «Фабрика». На відкриття фотовиставки запрошуються усі бажаючі. Вхід вільний.

Наталія ТІМАНОВА,
фотограф: 050-130-41-21
zhinky.kherson@gmail.com

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон