На Херсонщині жінка отруїлася чадним газом

1 грудня о 14:31 до Служби порятунку Скадовського району надійшло повідомлення від чергового лікаря Скадовської райлікарні про отруєння чадним газом під час користування пічним опаленням мешканки с. Новоросійське.

Молода жінка (вік близько 38 років) знаходиться в край важкому стані в реанімаційному відділенні медичного закладу. По даному випадку стало відомо, що в приміщені де перебувала жінка, пожеж та загорянь не виникало.

У зв'язку з тим, що в області почастішали випадки отруєнь чадним газом, рятувальники вкотре застерігають громадян щодо безпечного користування пічним опаленням!

Шановні громадяни! Запам'ятайте: не допускається залишати печі, які топляться, без нагляду або доручати нагляд за ними малолітнім дітям; користуватися печами, які мають тріщини; розміщувати паливо, інші горючі речовини та матеріали безпосередньо перед топковим отвором; зберігати незагашені вуглини та попіл у металевому посуді, встановленому на дерев'яній підлозі або горючій підставці; сушити й складати на печах одяг, дрова, інші горючі предмети та матеріали; застосовувати для розпалювання печей легкозаймисті та горючі рідини; використовувати для топлення дрова, довжина яких перевищує розміри топки; здійснювати топлення печей із відкритими дверцятами топки; закріплювати на димових трубах антени телевізорів, радіоприймачів тощо; зберігати у приміщенні запас палива, який перевищує добову потребу.

Якщо сталася пожежа, телефонуйте за номером «101».

ГУ ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон