Херсонські боксери здобули нагороди

Ще 1-5 листопада в Харкові відбувався II Всеукраїнський турнір з боксу серед юніорів на призи клубу Сергія Данильченка.Як відомо, на цьому турнірі беруть участь 8 найсильніших боксерів кожної вагової категорії зі всією України.

Шість херсонських боксерів вирушили на цей турнір. Серед них: у ваговій категорії 48 кг Влад Оксюченко (м. Херсон, тренер - Володимир Дзядевич), 50 кг Денис Скрипилев (м. Херсон, тренери – Віктор Колесніков, Ігор Прудніков) , 52 кг Кривич Сергій (м. Херсон, тренер - Володимир Дзядевич), 54 кг Платонов Олександр ( Херсонська обл.,м. Олешки, тренер – Ігор Платонов), 70 кг Едвард Костиренко (м. Херсон, тренери – Ігор Прудніков, Віктор Колесников ) та +80 кг Ростислав Паламарчук (м. Херсон, тренер – Костянтин Мельник).

Золоту нагороду здобув у ваговій категорії +80 кг Ростислав Паламарчук (м. Херсон, тренер – Костянтин Мельник) в бою з Владом Шустіним (Хмельницька область). Дві бронзи привезли у ваговій категорії 54 кг Платонов Олександр (Херсонська обл.,м. Олешки, тренер – Ігор Платонов), який поступився супротивнику з Черкаської області Максиму Дзюбейлу, та 70 кг Едвард Костиренко (м. Херсон, тренери – Ігор Прудніков, Віктор Колесников) програвши Максиму Кофану з Черкаської області.

У підсумку херсонці везуть додому одне золото (+80 кг Ростислав Паламарчук) та дві бронзові нагороди (54 кг Платонов Олександр, 70 кг Едвард Костиренко).

А 12-20 листопада Харків приймав змагання всеукраїнського рівня, а саме чемпіонат України з боксу серед чоловіків. На змаганнях херсонці продемонстрували боксерську майстерність та привезли 1 срібну та 2 бронзові нагороди.

Срібло привіз у ваговій категорії 60 кг Олександр Меленюк боксувавши з місцевим харківським боксером Юрієм Шестаком.

Дві бронзи привезли у ваговій категорії 49 кг Максим Абрамович, який програв Назару Куротчину з Львівської області та у ваговій категорії 56 кг ЖарменНшімірімана, який поступився Владиславу Вєтошкіну з Хмельницької області.

За підсумками Чемпіонату України команда Херсонської обласної Федерації боксу посіла 6 загальнокомандне місце серед всіх українських областей.

Херсонська обласна Федерація боксу

P.S. Також пiд час проведення Чемпіонату Украйни була визначена краща десятка рефері, які судили фінальні двобої, i серед них херсонські судді. Едуард Годес судив фінальний бій у ваговiй категорії 64кг мiж Тимуром Беляком з Дніпропетровської області та Мгером Оганесяном з Хмельницької області. Богдан Чорний судив бій у ваговій категорії +91кг мiж Віктором Вихристом з Полтавської області та Iгорем Шевазуцьким з Дніпропетровської області.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон