Олена Урсуленко: Інвестиція в соціальні об'єкти - це розвиток інфраструктури міста Херсона

З 11 листопада поточного року дитяча поліклініка №1 лікарні ім. Тропіних почне працювати у новому приміщенні. Медичний заклад "переїжджає" до головної установи.

Відтепер близько 10 тисяч дітей, віком до 18 років, зможуть отримувати необхідні послуги у відремонтованому корпусі Тропінки, де створені належні умови для прийому пацієнтів педіатрами і спеціалістами 12 напрямків.

Споруду колишньої поліклініки на вулиці Суворова, 37, де обслуговувались мешканці Корабельного району, буде перепрофільовано: вирішено там розташувати два відділи Центру адміністративних послуг.

Зараз головний лікар Леонід Ремига звертається до міського управління транспорту з тим, щоб доповнити деякі маршрути і пустити громадський транспорт через вулиці, що прилягають до лікарні.

«Звичайно, поліклініка на території головної медичної установи відповідатиме сучасним вимогам. Це зручно і комфортно для батьків та маленьких пацієнтів, адже на єдиному майданчику зосереджено комплекс медичних послуг. З іншого боку, лікарня не утримуватиме окремого приміщення.

Депутати міськради підтримали ініціативу свого колеги, головного лікаря лікарні ім.. А. і О. Тропіних Леоніда Ремиги. Адже інвестиція в соціальні об'єкти - це розвиток інфраструктури міста», - прокоментувала секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

Ганна СОКОЛЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон