Мангер просить посилити боротьбу з наркоманією на Херсонщині

Зокрема, на прохання голови обласної ради В Мангера, правоохоронці вже проводять відповідні заходи, спрямовані на посилення боротьби з незаконним обігом наркотиків в Генічеському районі Херсонській області

Про необхідність проведення рейду та відпрацювання району визначились у ході зустрічі голова облради Владислав Мангер та т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Артур Мєріков.

«Під час сесії Генічеської районної ради 12 жовтня депутати звернули увагу на ситуацію, що склалася з цією проблемою в районі. Після цього я спілкувався з Артуром Мєріковим.

Як результат, у районі правоохоронці провели десятиденний рейд, є результат, мене поінформували про закриття наркопритонів.

Правоохоронці запевнили, що ситуація – під жорстким контролем. Зараз там працює оперативна група поліції», - повідомив голова обласної ради Владислав Мангер.

Анжела ГОЖА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон