В Херсонському театрі поєднують долі

Поміж репетиціями та виставами, у Херсонському обласному музично-драматичному театрі імені Куліша ще й встигають...реєструвати шлюби.

Адже міський храм Мельпомени став і майданчиком для втілення у життя проекту «Шлюб за добу», започаткованого Мінюстом України.

Генеральний директор театру Олександр Книга каже, що тут уже поєднали свої долі чотири молоді пари з числа вимушених переселенців, мешканців Криму, учасників АТО. Приємних вражень - море!

«Аби подія запам'яталася молодятам на все життя, ми пропонуємо до послуг весь багатющий «арсенал» театру – від вокалістів та оркестрантів до гримерних, - розповідає Олександр Книга. – Втім, театр люблячі серця обрали давно. Серед херсонської юні вже кілька років існує традиція освідчуватися просто зі сцени, перед чи після спектаклю. Аби зробити сюрприз, закоханий хлопець купує квитки своїй дівчині та батькам нібито просто для того, аби насолодитися мистецтвом. А потім виходить на сцену, і робить красиву пропозицію руки і серця. Тільки минулого року таких освідчень зі сцени у нас було вісім».

Втім, керівник відділу РАЦС Херсонщини Олена Клименко наголошує: до Головного управління юстиції надійшло ще дві заявки від підприємств, котрі пропонують організувати зали для шлюбу за добу у мальовничому парку та обласному Палаці молоді. Заявки вже оприлюднили, але де саме проводити церемонію, за наявності вибору остаточно вирішуватимуть все ж не чиновники, а насамперед молодята.

"Голос України"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон