У Херсонських пенітенціарників свято!

Управління ДПтСУ в Херсонській області відзначає 15 річницю з дня створення центрального органу виконавчої влади з питань виконання покарань в Україні
В управлінні Держаної пенітенціарної служби України в Херсонській області 22 квітня відбулись урочисті збори присвячені 15-тій річниці створення Державного департаменту України з питань виконання покарань як центрального органу виконавчої влади, повідомляє прес-служба управління ДПтСУ в Херсонській області.

Святкування проходять за участю представників ЗМІ та запрошених гостей. Серед гостей: радник голови Херсонської обласної Державної адміністрації Михайлов Валерій Михайлович; заступник керівника апарату, справами Херсонської обласної ради Григоренко Валерій Леонідович; т.в.о. міського голови, секретар міської ради Бережна Зоя Яківна; перший заступник начальника управління Служби безпеки України в Херсонській області полковник внутрішньої служби Чернов Ігор Олексійович; начальник головного управління юстиції в Херсонській області Єрьоменко В'ячеслав Григорович; голова Державної податкової адміністрації в Херсонській області Страшний Анатолій Андрійович; директор ТВО «Ранок» Херсонської обласної Державної телерадіокомпанії «Скіфія» Сердюк Василь Григорович; голова громадської ради при УДПтСУ в Херсонській області Дігтяренко Алла Василівна; завідуючий відділом Української православної церкви при управлінні ДПтСУ в Херсонській області, настоятель Хрестовоздвіженського храму м.Херсона; голова Херсонської обласної організації профспілки атестованих співробітників полковник міліції у відставці Кузнецов Олександр Михайлович, а також ветерани та пенсіонери пенітенціарної служби.

Урочистості розпочалися з офіційного привітання особового складу начальником управління ДПтСУ в Херсонській області генерал-майором внутрішньої служби Пінькасом Володимиром Григоровичем. Він щиро подякував співробітникам за їх відданість справі та за те, що вони завжди поруч на варті правосуддя. За багаторічне сумлінне виконання своїх службових обов'язків, високий професіоналізм Володимир Пінькас нагородив кращих співробітників почесними нагрудними знаками та грошовими нагородами. Після його слів був продемонстрований фільм під назвою «15 років правосуддям, справедливістю, добром» присвячений пенітенціаріям Херсонської області.

Святковий настрій огорнув всіх присутніх, вітання зі святом линуть від щирого серця, а обличчя – осяяні посмішками. А пенітенціарії, як «винуватці» урочистості, в цей день отримали велику кількість сердешних привітань від представників громадськості, пенсіонерів та високо посадовців, а також отримали почесні грамоти, подяки та пам'ятні подарунки. Отець Дмитрій не тільки привітав пенітенціаріїв з річницею і побажав довгих років процвітання, але й благословив службу на їх нелегкому шляху «перевиховання» засуджених.

Торжество продовжить святковий концерт для пенітенціаріїв та міліціонерів у кіноконцертному залі «Юбілейний».

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон