Як херсонські поліцейські місто патрулювали

Кожного дня херсонські поліцейські виходять на патрулювання міста Херсона, охороняючи порядок та спокій в обласному центрі.

Роботи у правоохоронців вистачає: ДТП, крадіжки, грабежі... Наприклад, сьогодні, 30 серпня, поліцейські Херсона і на ДТП виїжджали, і на «мінування» будівлі Херсонської ОДА. Ще й біля Залізничного вокзалу разом із представниками Укртрансбезпеки та податкової інспекції спільний рейд проводили – виявляли нелегальних перевізників.

В рамках "Місячника безпеки дорожнього руху" херсонські інспектори патрулювали разом із журналістами, серед яких була і кореспондент ІА «Херсонці».

Отож ранком на перехресті вулиць Кременчуцька та Гагаріна сталася ДТП, на щастя, без постраждалих. Поліцейські одразу прибули за вказаною адресою, аби розібратися в причинах ДТП та оформити протокол.

«Один транспортний засіб рухався по вулиці Кременчуцькій, інший – по Гагаріна. Один з водіїв порушив правила дорожнього руху, в результаті чого відбулась ДТП. Транспортні засоби отримали механічні пошкодження, постраждалих немає, обставини виясняються», - зазначає інспектор патрульної поліції, лейтенант поліції Катерина Котова.

Доки одні поліцейські розбираються з обставинами ДТП, інші вирушають до будівлі ОДА, і ми з ними. Як «Херсонці» вже писали, сьогодні зранку надійшло повідомлення про те, що Херсонську ОДА заміновано.

Херсонські патрульні одразу перекивають дорожній рух, евакуюють людей з «замінованої» будівлі та охороняють прилеглу територію.

Рушимо далі. Херсонський залізничний вокзал. Тут правоохоронці цілодобово патрулюють, обходячи всю територію вокзалу.

А сьогодні в херсонських поліцейських була ще й додаткова місія. Разом з представниками з Укртрансбезпеки та податковою інспекцією вони провели спільний рейд - виявляли нелегальних перевізників.

І це тільки початок робочого дня в однієї групи патрульних. Наприклад, інша група сьогодні розбиралася з крадіжкою – прямо в тролейбусі у жінки вкрали гаманець з трьома тисячами гривень.

Одним словом, роботи для патрульних в Херсоні вистачає. Хто знає, можливо згодом, завдяки їхнім же патрулюванням, і злочинів у місті стане менше.

Тетяна БОЙКО, фото автора

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон