Рятувальники Херсонщини нагадують - безпека понад усе!

Вчора, 28 серпня, каховські рятувальники разом з громадським формуванням «ЩіТ» провели профілактичний рейд в Сосновому борі.

Традиційно у вихідний день рейдівці поспілкувалися з відпочиваючими за темою дотримання правил пожежної безпеки під час відпочинку в лісі.

Оскільки майже в кожному випадку відпочинок в лісі супроводжується розведенням багаття, то розповіли громадянам, як недопустити пожежі, а також про можливі наслідки в разі її виникнення. З метою закріплення отриманих знань кожен отримав інформаційні листівки.

Того ж дня рятувальники провели спільне патрулювання вздовж узбережжя Каховського водосховища. Вони нагадали громадянам правила безпечної поведінки на воді, розповіли про небезпеку купання в непристосованих для цього місцях та про трагічні випадки на воді, що трапились останнім часом.

Отаким продуктивним видався день у каховських рятувальників. Останні літні дні спонукають їх не збавляти набраних темпів і ретельно проводити інформаційно-роз'яснювальну роботу серед громадян. Щоб їх відпочинок будь-де був безпечним.

ГУ ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон