Експорт ячменю не пройшов через «Рубіж»

Як щойно повідомив перший заступник начальника ГУ ДФС у Херсонській області Олександр Фролов, в рамках операції «Рубіж - 2016» та супроводження досудового розслідуванняу кримінальному провадженні за ч.1 ст.212 КК України, працівниками оперативного управління ГУ ДФС у Херсонській області встановлено факт ухилення від сплати податків херсонського експортера зернових культур.

Бізнесмени вміло залучили до своєї «комерції» сільгосптоваровиробників реального сектору економіки нашої області, які про використання схемних операцій не здогадувалися, та вже порахували свої доходи від несплати податку на прибуток і неповернення валютної виручки. Однак ...

За ухвалою Херсонського міського суду було проведено огляд складських та виробничих приміщень суб'єкта господарювання, елеваторних споруд для зберігання, обробки та завантаження на вантажні судна насіння зернових культур.

В результаті проведених заходів вилучено майже 523 тони ячменю орієнтовною вартістю 2 млн. гривень. Ухвалою Херсонського міського суду на вилучену партію зернових накладено арешт.

Досудове слідство у кримінальному провадженні за ознаками ч.1 ст.212 КК України здійснює слідче управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Херсонській області.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон