Заходи в Херсоні до Дня Державного Прапора

На Херсонщині відбудуться святкові заходи різного спрямування, де кожен херсонець зможе обрати для себе найцікавіше.

Святкування розпочнеться з урочистої церемонії о 9.00 підняття найбільшого на Херсонщині Державного Прапора України на площа біля Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки ім.О.Гончара на честь святкування Дня Державного Прапора України.

На вшанування загиблих героїв 23 серпня о 16.00 біля меморіалу «Слава Україні!» відбудеться урочиста церемонія відкриття «Алеї Героїв України» та презентація ІІ тому альбому «Хронологія мужності 2014-2016», де зібрані фото та біографії бійців за незалежність, наших земляків, які загинули у зоні АТО.

Окрім цього, відбудеться патріотичний захід для всіх бажаючих продемонструвати красу української вишиванки 23 серпня о 16.30 від Шевченківського парку до набережної по просп. Ушакова відбудеться Парад вишиванок.

За матеріалами Херсонської ОДА

Свято Державного Прапора встановлено в Україні згідно з Указом Президента України «Про День Державного Прапора України» від 23 серпня 2004 року № 987/2004 для вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон