Так скільки Херсон заробив на парковках?

По офіційним даним ОДПІ ГУ ДФС у Херсонській області за сім місяців поточного року до міського бюджету надійшло 942 тис. грн збору за місця для паркування транспортних засобів.

Це на 79 тис. грн більше, ніж в аналогічному періоді 2015 року, а також на 202 тис. грн більше, ніж у відповідному періоді 2014 року.

В податковій уточнюють, що "відповідно до норм Податкового кодексу України платниками збору за місця для паркування транспортних засобів є юридичні особи, їх філії (відділення, представництва), фізичні особи – підприємці, які згідно з рішенням сільської, селищної або міської ради або ради об'єднаних територіальних громад організовують та провадять діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування та спеціально відведених автостоянках".

Але ніхто не уточнює, яка насправді сума надходить до кишень підприємців, які згідно з рішенням міської ради організовують та провадять діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування...

За матеріалами прес-служби Херсонської ОДПІ
ГУ ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон