Каховські рятувальники - на висоті!

Вчора, 16 серпня у місті Каховці рятувальники ГУ ДСНС України у Херсонській області тренувалися надавати допомогу людям, які проживають у будинках підвищеної поверховості.

Під час тренувань бійці 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини відпрацьовували нормативи щодо підйому спорядження і рятувальників до постраждалого, спуск і транспортування потерпілих з п'ятого поверху будинку за допомогою висувної і штурмової драбини.

Входили до програми тренувань каховських рятувальників і завдання по гасінню умовної пожежі.

Каховчани ретельно готувалися до виконання поставлених завдань. Керівництво міськрайуправління перед стартом тренувань провело інструктаж щодо безпеки співробітників на висотних об'єктах і дотримання всіх вимог щодо власної безпеки при виконанні прямих функціональних обов'язків. Адже рятуючи інших, важливо на наражати себе на небезпеку.

У ході додаткових занять особовий склад діяв злагоджено, однією командою, з півпогляду розуміючи одне одного. Загалом так, як це відбувається в реальних умовах.

ГУ ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон