Від співпраці влади з підприємствами залежить соціально-економічний рівень життя

Про це голова обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв заявив під час вчорашньої прес-конференції «100 днів діяльності Херсонської ОДА».

Так, очільник області звернув увагу на важливість сприяння керівництва облдержадміністрації у роботі промислових підприємств області, щоб особисто бачити рівень виробництва й можливості підприємства.

Саме тому Андрій Гордєєв зі своїми заступниками започаткували інспекцію усіх промислових підприємств Херсонщини, бо, як зазначають керівники підприємств області, востаннє такі перевірки проводилися ще за часів Радянського Союзу, коли була планова економіка.

«Я вважаю, що обласна державна адміністрація повинна постійно слідкувати за роботою тих підприємств, які дійсно працюють, щоб допомагати їм. Адже саме вони утворюють наші ВВП, зарплати, податки в бюджет, за які утримуються наші дитячі садочки, школи і, власне, наша адміністрація», – пояснив Андрій Гордєєв.

Він звернув увагу, що саме відповідно до роботи облдержадміністрації та взаємодії з підприємствами області зростатимуть показники виробництва, обсяги машинобудування й індекс будівельної активності в регіоні, тому що саме будівництво – локомотив для зростання економіки в цілому.

До речі, очільник області також зазначив, що облдержадміністрація уклала Меморандуми про співпрацю з перспективними промисловими підприємствами для збільшення обсягу виробництва, збільшення кількості робочих місць та покращення інвестиційного клімату в Херсонській області.

Херсонська ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон