Виклик нелегального таксі коштує 17 тисяч гривень

Цього разу, фіскали області разом із працівниками Головного управління Національної поліції в Херсонській області провели рейд щодо дотримання чинного податкового законодавства в сфері здійснення пасажирських перевезень у Генічеському та Скадовському районах нашої області.

Під час проведених заходів встановлено 27 громадян, які надавали послуги «таксі» без державної реєстрації та необхідної ліцензії.

Складено 27 протоколів про адміністративну відповідальність відповідно до ст. 164 КоАПП України, яка передбачає накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17000-34000 грн.).

Судами вже розглянуто 8 справ, з них на 4 фізичних осіб накладено штрафні санкції у розмірі 68 тис.грн., та винесено 4 попередження. За складеними адміністративними протоколами 4 особи зареєструвалися фізичними особами-підприємцями.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон