«Таврійський барвограй»

Минулого тижня у селі Новоолександрівка Нововоронцовського району відбувся районний етап щорічного обласного огляду-конкурсу «Таврійський барвограй», який проводився на базі Новоолександрівської загальноосвітньої школи - дошкільного закладу.

У конкурсі взяли участь художні колективи з 12 шкіл району та вихованці комунального закладу «Нововоронцовський районний центр дитячої творчості». В програмі були представлені художні номери в номінаціях «Вокал», «Хореографія», «Фольклор», «Музичне виконавство», «Художнє слово», «Фотомистецтво» та представлені виставки образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва 14 шкіл району в номінації «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво».

На конкурс були запрошені: Басараб Станіслав Федорович - голова Нововоронцовської районної ради, Руденко Валерій Миколайович - перший заступник голови Нововоронцовської державної адміністрації, Світличний Микола Гнатович - депутат Херсонської обласної ради, Гаврилюк Віктор Григорович - методист Херсонського державного будинку художньої творчості, депутат Херсонської міської ради, Фоменко Тетяна Михайлівна - начальник відділу освіти, молоді та спорту Нововоронцовської районної державної адміністрації.

В рамках конкурсу-огляду відбулася благодійна акція «Серце до серця» по збору коштів для обладнання лікарень для дітей з вадами слуху. По завершенню конкурсу керівники району у своїх виступах виказали вдячність організаторам та учасникам огляду-конкурсу, а також підкреслили важливість заходу як у розвитку та ї у вдосконаленні творчості дітей. «Таки заходи потрібні, вони відточують таланти нашого краю», - сказав перший заступник голови райдержадміністрації Валерій Руденко.

Журі високо оцінило виступи учасників, організацію та рівень проведення конкурсу. Результати конкурсу будуть оголошені до 25 квітня 2013 року.

За матеріалами Нововоронцовської РГА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон