Як відпочивають дітлахи Нової Каховки ?

За програмою оздоровлення та відпочинку дітей з міського бюджету в 2016 році для надання послуг оздоровлення було виділено 187,1 тис. грн.

Це дало змогу оздоровити 50 дітей пільгових категорій із них: 25 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 19 дітей учасників антитерористичної операції та 6 діток, зареєстрованих, як внутрішньоперемішені особи.

З 27 червня по 17 липня в дитячо-оздоровчому таборы «Прибрежний» (смт. Лазурне), який знаходиться на березі Чорного моря, відпочивала друга зміна дітей.

Прибувши до табору, вони були розподілені на 3 загони відповідно до своїх вікових категорій: у першому загоні перебували діти віком від 7 до 13 років, у четвертому – діти віком від 13 до 16 років, у чотирнадцятому – діти від 10-14 років. Протягом оздоровчої зміни, яка триває 21 день, діти отримували п'ятиразове збалансоване харчування з урахуванням усіх необхідних норм.

Під час перебування у таборі, дітлахам не було часу нудьгувати, адже на території «Прибрежного» розташоване футбольне поле з газонним покриттям, 2 міні-футбольних поля, бігова доріжка, 2 волейбольних майданчика, майданчик для тенісу настільного, гімнастична стінка, комп'ютерний клас, кінотеатр, гуртки з мистецтва орігамі та петриківського розпису.

Під час відпочинку, звичайно ж, діти купалися, дихали морським повітрям, засмагали. На останньому вечірньому вогнику дітлахи разом зі своїми вожатими ділилися враженнями про незабутнє літо, співали пісні, спілкувалися.

За матеріалами "Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон