Андрій Дмитрієв: бюджет Херсона розподіляється прозоро

Про це депутат Херсонської міської ради, лідер фракції «Самопоміч», голова бюджетної комісії Андрій Дмитрієв заявив сьогодні, 19 липня, під час чергового засідання бюджетної комісії міськради.

Основне питання порядку денного – обговорення змін до міського бюджету, які вже розглядалися на попередній комісії. Окрім цього питання, в порядку денному розгляд звернень до бюджетної комісії, щодо бюджетних змін.

Варто одразу зазначити, що сам процес обговорення бюджету міста є дійсно відкритим та прозорим, адже голова бюджетної комісії Андрій Дмитрієв запросив для обговорення і членів громадської ради, і громадськість, також представників ЗМІ.

«Я вважаю, що той бюджетний процес, який ми ведемо, має бути абсолютно публічним та відкритим. Не один раз я казав про те, що процес формування та розподілу бюджету має пройти через всі депутатські комісії.

Мають бути сформовані пропозиції від усіх депутатських комісій та всього депутатського корпусу, які в подальшому наша бюджетна комісія має розглянути та вже готовий документ винести на обговорення сесійного засідання», - сказав Андрій Дмитрієв.

Також він зазначив, що за підсумками 6 місяців Херсон перевиповнив бюджет на 111 мільйонів 500 тисяч гривень. Окрім цього є ще й вільний залишок загального фонду – 21 мільйон. Тому сьогодні й вирішується питання щодо розподілу 132 мільйонів.

«Ці кошти ми разом максимально ефективно розподілимо та направимо на потреби нашого міста», - підкреслив депутат Херсонської міської ради, лідер фракції «Самопоміч», голова бюджетної комісії Андрій Дмитрієв.

Тетяна БОЙКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон