За минулу добу на водоймах Херсонщини загинуло три людини

18 липня на водних об'єктах області загинуло три людини. О 16:15 уродженець Рівненської області пішов купатися у Чорне море в селі Залізний Порт Голопристанського району і потонув. Тіло вилучили з води відпочиваючі. Причину смерті буде встановлено після судово-медичної експертизи.

О 17:00 у с.Чорнянка Каховського району 31-річний місцевий мешканець під час купання у Північно-Кримському каналі зник під водою. До пошуків потерпілого були задіяні співробітники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини, однак, тіло не знайшли.

Сьогодні, 19 липня, до місця надзвичайної події виїхала група водолазних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС у Херсонській області, яка займеться пошуками потонулого чоловіка.

Того ж дня, о 17:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що жителі с.Заозерне Каховського району вилучили з Каховського магістрального каналу тіло 53-річного чоловіка. Тіло направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

ГУ ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон