Херсонські прикордонники виявляли громадян, що самі вклеювали фото у паспорти

11 липня у контрольному пункті «Чонгар» прикордонники Бердянського загону виявили громадянку України з пошкодженим паспортом.

Вона випадково випрала свій документ і вирішила вклеїти фото, коли воно відпало, але порушила всі елементи захисту паспорту.

Як результат, на громадянку склали протокол про адміністративне правопорушення.

А 13 липня, вже прикордонники Херсонського загону у контрольному пункті «Чаплинка» виявили громадянина, який власноруч переклеїв друге вікове фото, тим самим зробивши паспорт недійсним для перетину.

В цьому випадку документ передали представникам Національної поліції для встановлення всіх обставин та прийняття правового рішення.

Загалом, з початку року прикордонники виявили більше ніж 600 недійсних документів, серед яких майже у 40 випадках громадяни намагались самостійно вносити зміни до паспортів.

Азово-Чорноморське регіональне управління звертає увагу громадян на недопустимість самостійного внесення інформації чи змін до паспортного документу.

Помічник начальника Азово-Чорноморського регіонального
управління з питань взаємодії зі ЗМІ
Максим Сорока

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон