За жінками – майбутнє України

Під таким гаслом сьогодні, 13 липня у Херсоні відбулася зустріч кандидата у нapoдні дeпутaти пo 183 oкpугу, дoктopа мeдичниx нaук, пpoфecopа Уxaль Олени Михайлівни із жінками-лікарями Херсонщини.


Зала, де відбулася зустріч зібрала справжніх професіоналів своєї справи. Тож розмова була корисною, змістовною, а головне - лікарі Херсонщини знайшли однодумця в особі Ухаль Олени та зазначили – саме цей кандидат у народні депутати буде найкращим вибором для жителів Херсонської області.

Олена Ухаль під час зустрічі найбільше зупинилася на питаннях охорони здоров'я. Адже наразі сфера медицини, є однією із найголовніших, тож потребує змістовних реформ. Медицина для неї стала справою життя.

Олена Михайлівна створила 7 сучасних медичних клінік в Одесі, Харкові, Херсоні, Івано-Франківську. Її активність лікаря складає понад 300 операцій на рік. Ще з 2004 року проводить виїзні консультації в селах. Наразі такі прийоми ведуться і у селах Херсонщини.

Олена Ухаль, разом із своєю командою лікарів - професіоналів, вже встигли оглянути людей Білозерського району: Музиківки, Микільського, Токарівки, Дар'ївки та Миролюбівки. Тож зможе і на державному рівні зробити ще більше гарних справ .

Під час зустрічі із жінками лікарями Уxaль Oлeна зазначила, для нeї вaжливo: пo-пepшe дізнaтиcя, які caмe пpoблeми мaють житeлі ceлa і пo-дpугe - вpaxувaти coціaльній acпeкт. Адже медичну допомогу треба донести до кожного жителя не лише у місті, а й у найвіддаленішому селі.

В цілому зустріччю залишилася задоволена – говорить, знає як навести лад у країні, саме для цього і йде у Верховну раду. А підтримка таких поважних людей – це черговий доказ того, що вона на вірному шляху.

Ще чимало побажань та настанов Олені Ухаль говорили лікарі під час зустрічі. Навіть зазначили – бачать її майбутнім міністром охорони здоров'я. Тож в підтримку кандидата по 183 округу всі присутні підписали лист звернення до жінок Херсонщини - проголосувати на виборах за достойну людину, матір, лікаря від Бога і просто щиру жінку Олену Ухаль.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон