Херсон накрили брудні технології

У Херсоні в останній тиждень перед проміжними виборами до Верховної Ради, які відбудуться 17 липня у виборчому окрузі №183, спостерігачі від громадської мережі ОПОРА фіксують випадки чорного піару та антиагітації.

Так, днями у місті розповсюджувались листівки без вихідних даних під назвою «Политическая чехарда», в якій вміщені негативні висловлювання щодо Юрія Одарченка, кандидата від Партії «Батьківщина». А також, проти кандидатки від Партії «Опозиційний блок» Анни Середи.

Також, в населених пунктах Антонівка та Чорнобаївка, що входять до виборчого округу №183 розповсюджувалась газета «Родная газета», у вихідних даних зазначено: Родная газета газета для любимого города. Распространяется безплатно. Изготовляется на собственном оборудовании.

Газета в процес се регистрации. Тираж 500 экземпляров. Ответственный за выпуск С.Т. Хмара». На шпальтах газети вміщені негативні матеріали, які мають ознаки чорного піару, що кандидатів на проміжних виборах Юрія Одарченка (Партія «Батьківщина»), Ілля Кива (самовисування), Анни Середи (Партія «Опозиційний блок») та Ігоря Дудара (Партія «ВО «Самопоміч»).

За інформацією Прес-служба ОПОРИ в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон