Для кого на Херсонщині медицина платна?

Виконавчий комітет затвердив порядок надання платних медичних послуг КЗ «Центральна міська лікарня міста Нова Каховка», перелік та їх вартість.

При цьому члени виконкому керувалися низкою Законів, зокрема «Про захист населення від інфекційних хвороб» та постанов Кабінету Міністрів, наприклад, щодо затвердженого урядом переліку платних послуг щодо працівників, які підлягають обов'язковим профілактичним оглядам; наказам Міністерства охорони здоров'я щодо тих, діяльність яких пов'язана з обслуговуванням населення, зокрема водіїв, а також претендуючих на посаду, пов'язану з виконанням функції держави або місцевого самоврядування.

Право безкоштовного обслуговування мають учасники та інваліди Великої Вітчизняної війни, учасники бойових дій в Афганістані, ліквідації аварії на ЧАЕС, діти-інваліди, інваліди 1-3 груп, учасники АТО та члени їх сімей; особи, які вступають на військову службу за контрактом.

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон