Придбав дешеве авто - отримав дорогі проблеми…

Придбання за довіреностями дешевих автівок, які вивозили з окупованого Криму та сходу України, дедалі частіше закінчується для автолюбителів Херсонщини неприємностями.

Лише цьогоріч у територіальних сервісних центрах МВС під час перереєстрації вже виявили 31 машину, частина з яких перебувала у розшуку як викрадені, на інших були перебиті номери двигунів та кузовів або ж їх технічні паспорти виявилися фальшивими.

А позбавитися проблем можна було б просто: спершу перевірити в тому ж сервісному центрі, що авто "чисте", а вже потім розраховуватися за нього.

Та продавці всіляко намагаються цього уникнути, посилаючись на те, що поспішають додому, "скидають" ціну, аби тільки угода відбулася на місці. І дурять занадто довірливих та жадібних покупців.

Але, попри викриття шахраїв, потік машин сумнівного походження із "сірої зони" не припиняється: на пунктах в'їзду-виїзду вздовж адміністративного кордону з окупованим Кримом українські прикордонники чи не щодня зупиняють "залізних коней" з "перебитими" номерами чи фальшивими документами, подвійними комплектами номерних знаків тощо.

Голос України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон