Творчі родзинки Скадовська

Відкритий фестиваль-конкурс із спортивного бального танцю «Кубок Чорного моря», який відбувся традиційно наприкінці червня у Скадовську, беззаперечно - одна з творчих родзинок Скадовська.

Щороку це свято дарують скадовчанам і шанувальникам спортивних бальних танців його організатори - прекрасна родинна династія хореографів – Володимир і Лариса Шаронови та їхня донька Наталія Уварова.

Талановиті хореографи вже впродовж 18 років творять диво – роблять дітей щасливими, красивими, успішними, запалюють нові зірки. Конкурс-фестиваль – це планета творчості, дорога у чарівний світ розвитку таланту та краси.

Свято краси і грації дарували глядачам творчі пари з Києва, Кіровограда, Маріуполя, Запоріжжя, Миколаєва, Нікополя, Одеси, Орджанікідзе, Харькова, Херсона і, звичайно, зі Скадовська. Чарівний виступ гостям міста подарували господарі паркету вихованці "Каравели", зірвавши шквал аплодисментів.

Конкурсні змагання відбулися на високому професійному рівні, адже суддівська команда була представлена з усієї країни. Радість перемог та нагородження кращих увінчало свято краси та спорту. Фестивальне свято співпало з ювілейною датою — 25 річчям заснування аматорського колективу спортивного бального танцю "Каравела".

Від імені міської громади аматорський колектив спортивного бального танцю "Каравела" з нагоди творчого ювілею та Дня молоді нагороджено грамотою та подарунком.

Організатори та гості свята бажали учасникам конкурсу творчого натхнення та нових здобутків у майбутньому, висловлювали надію, що мистецтво спортивного танцю буде розвиватися і надалі, а щорічний фестиваль-конкурс «Кубок Чорного моря» стане тією сходинкою, яка наблизить його учасників до рівня професійної сцени, що надасть можливість проявити свої уміння і талант на багатьох конкурсах, прославляючи рідну Україну.

За матеріалами сайту "Скадовські новини"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон