27 квітня у Херсоні відбудеться передсвятковий ярмарок

Напередодні травневих свят у місті Херсоні відбудеться передсвятковий ярмарок. Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 16 травня, на засіданні виконавчого комітету.

Передсвятковий ярмарок із продажу сільськогосподарської продукції відбудеться в місті Херсоні 27 квітня 2013 року на визначених для цього майданчиках.

Зокрема, біля обласного Палацу молоді та студентів (Дніпровський район); на розі вулиць Покришева і 49-ї Гвардійської Херсонської дивізії, біля комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради (мікрорайон «Таврійський»); на розі вулиць Лавреньова та Ілліча (мікрорайон «Шуменський»); на розі вулиць Шенгелія і Патона (мікрорайон «Корабел»).

Своїм рішення виконком також доручив Департаменту ЖКГ міської ради у місцях проведення ярмарку забезпечити установлення біотуалетів та контейнерів для сміття. Управлінню культури міської спільно з управлінням культури і туризму обласної державної адміністрації розробити сценарії та організовувати розважальну концертну програму за участі майстрів мистецтв та аматорських колективів у місцях проведення ярмарку. А управлінню споживчого ринку міської ради відпрацювати питання постачання сільськогосподарської продукції за цінами нижче ринкових.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон