Азовське море затопило ділянку автодороги

16 квітня у зв'язку з погіршенням погодних умов на Азовському морі та посилення вітру до 20-25 м/с рівень моря піднявся до критичної відмітки. Внаслідок чого було частково перемито автодорогу місцевого значення Генічеськ - Стрілкове протяжністю 1 кілометр.

Тимчасово припинено регулярне автомобільне сполучення до сіл Генгірка, Приозерне, Щасливцеве, Стрілкове. На даний час напрямок вітру - східний, рівень води в місці перемивання – 595 мм при критичній 575 мм над рівнем моря, повідомляє прес-служба управління ДСНС України у Херсонській області.

З початку погіршення погодних умов 7-ю державною пожежно-рятувальною частиною ДСНС України в Херсонській області організовано чергування з оперативним наданням необхідної допомоги для попередження нещасних випадків.

На надзвичайну подію задіяно особового складу 7-ї ДПРЧ ДСНС - 7 чол., 1 од. техніки (АЦ-40(131), ВДАІ Генічеського РВ УМВС – 4 чол., 2 од. техніки, КП «Комунсервіс» виконавчого комітету Щасливцевської сільської ради (зі сторони с. Щасливцеве) - 1 чол. 1, од. техніки (ЗіЛ 131).

Населеним пунктам загрози немає. Життєзабезпечення населення функціонує у повному обсязі.
У разі погіршення ситуації пожежно-рятувальні підрозділи готові надати допомогу у транспортуванні хворих, підвозі першочергових продуктів харчування, буксируванні машин у разі вимушеної зупинки, та ін.

Сьогодні о 9:30 планується засідання комісії ТЕБ і НС Генічеського району.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон