Співаковський: Херсонці не мають страждати через фінансові суперечки

Народний депутат України Олександр Співаковський нагадав керівникам обленерго та водоканалу, що херсонці не мають страждати через їх фінансові суперечки

Олександр Співаковський звернувся до керівництва МКП «ВУВКГ м.Херсона» та ПАТ «ЕК «Херсонобленерго» із запитом щодо ситуації з відключенням водопостачання будинків по вул. Карбишева у Херсоні, що мала місце 13 червня цього року.

Цього дня через відключення електроенергії, що подається до насосних станцій, мешканцям багатоповерхових будинків, що знаходяться у І Таврійському мікрорайоні міста Херсона, було припинено подачу води.

Майже добу херсонці залишалися без централізованого водопостачання, і були змушені звернутися по допомогу до свого депутата - мажоритарника.

Народний депутат України Олександр Співаковський просить керівників міськводоканалу та обленерго пояснити причину припинення водопостачання будинків по вул.Карбишева.

Зокрема, підтвердити чи спростувати те, що вказана ситуація спричинена заборгованістю МКП «ВУВКГ м.Херсона» перед ПАТ «ЕК «Херсонобленерго». А якщо так, то - надати відповідь стосовно того, чи проводилась реструктуризація зазначеного боргу.

«Звертаю Вашу увагу на неприпустимість навмисного припинення надання комунальних послуг мешканцям міста. Звичайні громадяни не мають страждати через фінансові суперечки між обслуговуючими організаціями, що надають комунальні послуги.

Ці суперечки мають вирішуватись у досудовому або судовому порядку, а не за рахунок незручностей та страждання громадян», - наголошується у депутатському зверненні.

Про результати розгляду звернення Олександр Співаковський просить керівників обслуговуючих організацій повідомити йому у встановлений законодавством термін.

Олег АЛЕКСАНДРОВ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон