Громадська приймальня нардепа Співаковського розширює можливості

Минулого четверга, 26 травня народний депутат України Олександр Співаковський провів особистий прийом виборців.

Цього дня за підтримкою і допомогою до свого депутата-мажоритарника звернулося 11 херсонців. Як завжди, питання були досить різні: від давно наболілих проблем із якістю комунальних послуг до непорозумінь із фінансовими установами.

По кожному з цих питань були надані юридичні консультації. Окрім того, за деякими з них до компетентних органів будуть надіслані відповідні депутатські звернення.

Також, як повідомив помічник народного депутата Олексій Саковніч, херсонці продовжують звертатися до громадської приймальні за консультаціями та роз'ясненнями стосовно правових аспектів утворення та діяльності ОСББ.

Зокрема, цього тижня були проведені консультації для мешканців багатоповерхових будинків, що знаходяться по вулиці Гмирьова та на проспекті Сенявіна.

А вже після завершення особистого прийому відбулася подія, яка в перспективі обіцяє суттєво розширити можливості громадської приймальні. Між громадською приймальнею народного депутата України Олександра Співаковського та Херсонським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги (Центри БВПД) було підписано Меморандум про співпрацю.

Пілотний проект співпраці державних Центрів БВПД з громадськими приймальнями народних депутатів кілька тижнів тому було запущено на Рівненщині. Проте у Херсоні вирішили не чекати на результати роботи «пілоту» та уклали угоду про співпрацю вже сьогодні.

Кожна зі сторін зобов'язалася сприяти іншій в частині надання первинної та вторинної правової допомоги громадянам, насамперед - соціально незахищеним верстам населення, пенсіонерам та багатодітним родинам.

«Будемо об'єднувати зусилля та разом допомагати городянам у вирішенні їх проблем. Тим більше, що досвід роботи моєї громадської приймальні показує, що в більшості випадків питання, з якими звертаються громадяни, можна вирішити за допомогою кваліфікованої юридичної консультації», - прокоментував подію народний депутат Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон