Скадовськ буде зеленим!

Тому, що до справи озеленення рідного міста, використавши сприятливі погодні умови для висадження дерев, підключилася вся дружна громада Скадовська.

Новий приклад дитячого патріотизму виявив власні плоди. Школярка Марійка 13-ти років посадила каштани, з них виросли 30 добрих саджанців. Бабуся Скуріхіна Ольга Петрівна передала деревця до Скадовської міської ради, щоб прикрашали міські вулиці та парки. Ініціативу втілено й нині деревця висаджено на алеї до пам'ятника Скадовської авіагрупи.

Цю добру справу успішно продовжують працівники КП "Водне господарство". Навколо приміщення підприємства, у санітарній зоні вже висаджено не одну сотню дерев. Молоденькі акації та клени бережливо побілено, своєчасно проводиться їх полив. Сьогодні у Скадовському лісгоспі ще придбано 50 кущів троянд, 30 туй, по 20 саджанців абрикоса, аличі, горіхів. Усе це багатство придбано для міста, троянди прикрашатимуть міську площу, деревця - вулицю Комсомольську та Паризької Комуни.

Деревця саджають по-господарськи, щоб цвіли й родили всім на радість. Директор Олександр Володимирович Жук поділився планами, на значній території санітарної зони заплановано максимально висадити дерева, розширити квітники та збагатити клумби різнобарв'ям квітів. Доброю буде візитна картка дружнього колективу.

Наталя Тангел зі Скадовська

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон