У центрі Скадовська на день Перемоги буде військова техніка

Таку пропозицію військових підтримали члени оргкомітету з підготовки та відзначення в Скадовському районі Дня пам'яті та примирення і 71-ї річниці Перемоги над нацизмом.

Відзначення 71-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбудеться 9 травня 2016 року на центральній площі міста Скадовськ.

Цього дня, за традицією відбудеться святковий концерт, на якому виступлять колективи художньої самодіяльності, після якого, громадськість району пройде урочистою колонною і покладе квіти до пам'ятника загиблим солдатам.

А військові частин, які розташовані на території Скадовського району, до свята Перемоги розмістять діючу військову техніку на центральній площі районного центру.

Голова Скадовської райдержадміністрації Віктор Турик зазначив: "...особливу увагу під час святкувань необхідно звернути на збереженні стабільної суспільно-політичної ситуації напередодні та під час проведення заходів, запобіганні порушень громадського порядку, провокаціям, іншим діям, що можуть становити загрозу безпеці громадян".

З цією метою проведенні профілактичної роботи з місцевими осередками політичних партій та громадських організацій щодо недопущення політизації державного свята та конфліктних ситуацій у населених пунктах району.

Ще напередодні свят буде обстежено територію святкування та запроваджено спільні патрулі поліції з ротою територіальної оборони, з метою забезпечення охорони громадського порядку в Скадовському районі на належному рівні.

За матеріалами Скадовської РДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон