У колонії на Херсонщині засуджених долучають до прекрасного

Взаємодія виправних установ із релігійними організаціями в Херсонській області досить злагоджена, і тому окрім релігійного просвітництва священнослужителі долучаються і до культурного розвитку засуджених та осіб, узятих під варту, повідомляє прес-служба управління ДПтСУ в Херсонській області.

Так цими днями на базі Білозерської виправної колонії (№105) було проведено художню виставку картин Херсонського художника-пейзажиста, члена спілки художників України Єлізарова Олексія Георгійовича. Організовано захід з ініціативи релігійної громади церкви християн віри Євангельської «Велике Доручення».

Художник без натиску веде за собою глядача у свій цікавий поетичний світ. Це здебільшого природа рідної Херсонщини. Автор картин, що був безпосередньо присутній на виставці, є людиною релігійною, тому звернення до Бога для художника так само необхідне, як і природне. Натхненням для його робіт є поєднання духовного та рідного краю.

Надихнути на позитивне мислення Єлізаров О.Г. зміг и під час спілкування з засудженими.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон