На Херсонщині консультують сільгоспвиробників

Міжнародні експерти завітали в Нову Каховку для проведення консультацій для малих і середніх сільгоспвиробників.

25 квітня, о 09.00 у м. Нова Каховка розпочався перший день консультацій «Розвиток дорожньої карти ланцюга створення вартості для майбутнього плодоовочевого сектора» у рамках проекту «Зв'язок українських малих і середніх сільгоспвиробників з міжнародними та внутрішніми ринками і включення їх в глобальний ланцюжок доданої вартості.

"У Херсонщини є необхідні складові, аби вийти на європейський ринок, але для цього нам потрібна допомога у розумінні потреб споживачів на європейському ринку",- зазначив Олександр Адамчик, в.о. заступника голови облдержадміністрації.

Перші консультації відбуваються в партнерстві з Міжнародним, міжрегіональним агропромисловим кластером Херсонської області «Eastern Food Technologies plus».

"Очікуємо, що у підсумку консультацій ми зможемо спланувати подальшу співпрацю з вами",- зазначив керівник проекту Армен Загранян.

Метою проекту є розвиток експортного потенціалу та підвищення конкурентоспроможності малих і середніх виробників сільгосппродукції Херсонщини за допомогою надання технічної допомоги.

Загальна сума проекту 2,7 млн доларів. Розрахована на реалізацію у 3 областях: Херсонській, Одеській та Миколаївській.

Захід проводиться за підтримки Міжнародного торгового центру (International Trade Centre) при фінансуванні шведського уряду та підтримки Херсонської обласної державної адміністрації. Консультації проходитимуть з 25-26 квітня.

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон