На Херсонщині викрита бензинова «конспірація»

На минулому тижні, в рамках операції «Акциз-2016», співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Херсонській області припинили діяльність трьох нелегальних автозаправочних станцій, розташованих у містах Херсон та Цюрупинськ, а також у Каховському районі.

Слідчими та оперативними співробітниками фіскального відомства на підставі судових ухвал проведено обшуки за місцями реалізації та зберігання підакцизних товарів.

На території підпільних АЗС виявлено та вилучено дизельне паливо та бензин марок А-95, А-92, А-80 загальним об'ємом понад 32,2 тисячі літрів, орієнтовною вартістю більш ніж 655 тис. гривень.

Досудове слідство по кримінальному провадженню, що кваліфікується за ч.1 ст.204 КК України за фактом зберігання з метою збуту та збут незаконно виготовлених підакцизних товарів (паливно-мастильних матеріалів), здійснює слідче управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Херсонській області. Слідчі дії тривають.

Прес-служба Головного управління
ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон