Олександр Співаковський: Ми доклали чимало зусиль, щоб бюджетний комітет парламенту провів своє виїзне засідання саме у Херсоні

Сьогодні, 21 квітня у Херсоні розпочалося виїзне засідання бюджетного комітету Верховної Ради України - повідомив народний депутат України Олександр Співаковський.

Це надзвичайна важлива подія, яка може дати суттєвий поштовх для розвитку не лише міста, а й усієї області. В усякому разі, наша команда депутатів - мажоритарників, обраних від Херсонщини, має на це дуже серйозні сподівання.

Скажу чесно, усі ми доклали чимало зусиль, щоб бюджетний комітет парламенту провів своє виїзне засідання саме у Херсоні.

Наше місто щедро обдароване природою, має цікаву історію, безліч туристичних принад на будь-який смак, надзвичайно талановитих людей, але... Але йому чомусь завжди бракувало уваги з боку держави і злагодженої команди, яка б прагнула працювати задля блага рідної землі.

Сьогодні, коли Херсон нарешті має справжню команду однодумців – в особі керівників міста та області, місцевих та народних депутатів, підтримка з центра стала б дійсно серйозним поштовхом для розвитку його економіки та інфраструктури. Херсонська громада цього дуже потребує.

Але це надзвичайно важливо ще й тому, що після "братньої" анексії Криму Херсонщина стала своєрідним аванпостом української держави на півдні. І наші успіхи тут, у Херсоні, матимуть зараз не лише економічне, а й політичне значення.

Тож завтра відбудеться надзвичайно важливе для усіх нас засідання бюджетного комітету ВР. А сьогодні, одразу після прильоту в Херсон, члени парламентського комітету ознайомилися з роботою херсонського летовища.

Колеги з парламенту змогли переконатися, що за умови певного дооснащення наш аеропорт здатен стати серйозною точкою зростання для всього півдня нашої країни.

Київські колеги також встигли оглянути "заморожене" будівництво мостопереходу, який колись з'єднає Таврійський мікрорайон з районом ХБК. І є сподівання, що це "колись" стане реальністю зовсім скоро.

Чи будуть виділені з державного бюджету кошти на добудову мостопереходу в Херсоні, в якому розмірі, члени бюджетного комітету ВР вирішуватимуть вже завтра на своєму засіданні.

До речі, по дорозі з аеропорту до будівельного майданчика автобус с народними депутатами потрапив у "пробку", і гості з Києва змогли на собі відчути, наскільки важливим для херсонців є мостоперехід.

Можливо, це також якось позитивно вплине на рішення, які вони прийматимуть завтра...

Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ
народний депутат України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон