Перші переможці херсонського ралі-рейду

З 05 по 07 квітня 2013 року на території Кінбурнської коси (біля сіл Стара Збур'ївка та Геройське Голопристанського району) відбулись змагання 1 етапу чемпіонату України з ралі-рейдів «Чумацький шлях» в яких взяли участь 28 автомобілів, 2 квадроцикли та 2 мотоцикли. Про це повідомляє управління у справах сім'ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації.

Переможцем у класі „спорт" став Богдан Новицький, ІІ місце посів Микола Кузнєцов та ІІІ місце – Петро Хелєєв, у класі „рейд" І місце – Антон Тихоміров, ІІ місце – Богдан Водолажченко, ІІІ місце - Федір Узунов.

За підсумками змагань переможці та призери були нагороджені кубками та призами.

Крім того, 18-19 травня 2013 року в Херсонській області буде проведений I етап чемпіонату з ралі "Чумацький шлях".Нагадаємо, що у вересні 2012 року на Херсонщині вперше пройшов етап кубка ралі-рейд «Чумацький шлях» в рамках етапу Кубка України з ралі-рейдів 2012 року.

Географічні особливості нашого регіону дозволяють проводити масштабні автомобільні змагання без особливих ускладнень для населення.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон