21-22 квітня херсонцям заборонено користуватися водою

Міське комунальне підприємство «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства м.Херсона» повідомляє,що з 6 години 21 квітня до 12 години 22 квітня буде проводитись щорічна планова дезінфекція водопровідних мереж міста (окрім мікрорайону "Корабел").

В цей період вода в міській водопровідній мережі буде відсутня або подаватись з високим вмістом хлору тому користуватись нею забороняється, повідомляють в прес-службі Водоканалу.

На час проведення дезінфекції городянам рекомендовано завчасно запастись водою для питних і господарчо-побутових потреб. Міськводоканал звертається з проханням не відкладати набір води на останні години 20 квітня, тому що масовий водорозбір може призвести до різкого падіння тиску в мережі і перебоїв або відсутності водопостачання.

Після 7 години 22 квітня при появі тиску необхідно відкрити крани на 5-10 хвилин для промивання внутрішньобудинкових мереж.

Керівництво підприємства просить з розумінням поставитися до тимчасових незручностей.

Довідки за телефоном 42-22-33

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон