Селище Текстильників прагне життя без звалищ сміття

В Дніпровському районі продовжуються акції з благоустрою в секторі індивідуальної забудови.


До всеукраїнської екологічної акції «Let do it Ukraine» приєдналися мешканці селища Текстильників. В межах вулиць 1-ої та 2-ої Текстильної - території дії органу самоорганізації населення-квартального комітету №15 - проведено прибирання та очищення території від звалищ стихійного сміття, минулорічного листя, гілок.

Мешканці кварталу за підтримки депутата Дніпровської районної у м. Херсоні ради Віталія Гузенко пофарбували контейнери для сміття, очистили від побутового сміття та гілля, сухої трави територію кварталу. Активні та небайдужі мешканці селища Текстильників разом з головою квартального комітету №15, депутатом районної у місті ради Надією Римар прибрали звалища та висловили сподівання, що їх ініціативу підтримають усі, хто проживає на Текстильному і особливо ті, хто зносить увесь непотріб та створює несанкціоновані звалища.

Виконавчий комітет Дніпровської районної у м. Херсоні ради висловлює вдячність активним мешканцям селища Текстильників за участь в акціях з благоустрою, депутатам Дніпровської районної у м. Херсоні ради Віталію Гузенко , Надії Римар та звертає увагу мешканців сектору індивідуальної забудови Дніпровського району, що створення стихійних звалищ сміття є порушенням правил благоустрою м. Херсона, порушники будуть виявлятись та притягатись до відповідальності відповідно до чинного законодавства.

Прес-служба виконавчого комітету
Дніпровської районної у м. Херсоні ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон