Олександр Співаковський: Зі святом, друзі! З Днем Святого Миколая!

Сподіваюся, що протягом цього року ви були чемними, тож зранку знайшли під подушкою хоча б маленькі подаруночки

Як на мене, хто насправді заслуговує на подарунки сьогодні, то це український народ - за свою мудрість, за розуміння, за довготерпіння, за віру...

Дуже хотілося б, щоб уже наступного року хоча б святий Миколай приніс українцям відчутні, зримі результати реформ у вигляді зростання зарплат та пенсій, миру та впевненості у майбутньому. Якщо вже цього не спромоглися зробити політики та чиновники (ось хто, мабуть, отримав сьогодні різочки)) Ну, це так, роздуми з приводу...

А от щодо цього свята — Дня святого Миколая, то як педагог з багаторічним стажем щиро вітаю повернення до наших давніх традицій. Адже в цьому святі насправді закладений надзвичайно великий виховний сенс. Щоб заслужити від святого Миколая смаколиків під подушку, дитина має протягом року поводитись чемно, поважати старших. Це формує її поняття про духовність, мораль. Своїм маленьким друзям хочу побажати рости добрими, чуйними та щасливими!

А всім доросли бажаю миру, добробуту і сімейного затишку. У ці світлі дні давайте знайдемо час, щоб приділити трохи більше тепла та уваги своїм близьким, підтримати тих, кому сьогодні важче, ніж нам (інакше наступного року Миколай обійде нас своїми подарунками) І все у нас буде добре!

Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон